Babagan awake dhewe

2-1

Profil babagan kita

Tianjin Harim International Trade Co., Ltd. didegaké tanggal 22 November 2019. Operasi resmi diwiwiti tanggal 1 Januari 2021. Ana ing No.069,1-1-1418, Distrik Kidul, Pusat Keuangan lan Perdagangan, No. 6975 Asia Road, Dongjiang Bonded Port District, Tianjin Pilot Free Trade Zone.Iku tim perdagangan manca profesional dumadi saka personel sales lan engineers technical ing industri.Ora mung perusahaan dagang murni, nanging uga melu produksi sing kalebu pengadaan bagean, perakitan lan pamriksa lan kontrol kualitas ing proses produksi.

Insinyur teknis senior kanthi pengalaman sing gegandhengan luwih saka 30 taun sing tanggung jawab kanggo dhukungan teknis lan riset lan pangembangan.Tim sales ing industri wis ngalami luwih saka 15 taun.

Jurusan peralatan mekanik, pompa banyu, kabeh jinis katup tekanan dhuwur lan kurang utawa medium, fitting pipa, flanges, hardware, lan liya-liyane. Nglumpukake atusan sumber daya rantai pasokan berkualitas tinggi ing China.Nyedhiyakake solusi sing cukup lan dhukungan sing efisien lan profesional kanggo sampeyan miturut pasar sing beda-beda minangka kauntungan solute.

Minangka chain sumber kualitas dhuwur China, Kita usaha kanggo entuk rega paling apik ing kualitas padha, kualitas paling apik ing rega padha, lan layanan paling apik ing kualitas padha & rega padha.Tujuan & tujuan Harim yaiku terus nyedhiyakake produk sing cocog karo kabutuhan pelanggan, layanan berkualitas lan dhukungan teknis sing apik.


Obrolan Online WhatsApp!