Informasi Pabrik

---- Rantai Pasokan China ----

----Sumber saka HR---

※ Basis Produksi ing Tianjin

10 basis produksi katup kupu-kupu penyegel karet

2 basis produksi wafer check valves & gate valves

1 basis produksi katup diafragma

1 basis produksi Metal Hose

※ Basis Produksi ing Hebei

2 basis produksi katup gerbang tahan banting

※ Basis Produksi ing Shandong

3 basis produksi kanggo klep udara, klep Marine, klep werni

※Basis Produksi ing Wenzhou

3 basis produksi kanggo Knife Gates & High-press kupu-kupu katup

※ Luwih saka 50 basis produksi ing China.


Obrolan Online WhatsApp!