Pabrik Informasi - Tianjin Jintong Watts Valve Co., Ltd.

Informasi pabrik

Perusahaan iki diadegaké ing taun 1998 lan kita dibangun siji workroom lan karya anyar kantor ing 2008. Our company wis ibukutha kadhaptar RMB50.00 yuta, isine 16860,00 meter, saiki ngluwihi kanggo 118000,00 meter liwat 15 taun gaweyan. Ana 136 karyawan, 17 tiyang terus saringan senior lan penengah profesional. Kejabi, kita pangolahan 59 set peralatan mesin gedhe lan medium nggoleki uga 10 set pengawasan lan peralatan testing ngenalaken saka luar negeri. Ing Advertisement taunan cocog RMB85.7 yuta. TJT klep sing ditampa uga dening pelanggan.

20160815165831_192
xgx
F2
W1
F3
F5

Tampilan Online Chat!