FAQs - Tianjin Jintong Watts Valve Co., Ltd.

FAQs

We are tau siap kanggo nambah kualitas layanan kita. Iki salah siji unsur sing paling penting ing pembangunan perusahaan kita. We menang pasar lan diwenehi kapercayan saka konsumen ora mung liwat banget kualitas produk nanging uga layanan banget kita, kang strengthens saing lan dipun promosiaken dodolan perusahaan. Apa-apa sing nyumbang kanggo kepuasan konsumen 'kalebu ing sistem Certification ISO9001 saka Quality. Kejabi, kita jaluk ing nambani saben konsumen individu karo tenaga teknis sing kurban layanan langsung lan langsung. We nyana kanggo nggedhekake kapentingan konsumen liwat layanan kita banget.
Service sadurunge Sade
Service sadurunge sade wiwit saka pisanan nalika personel marketing njaluk kontak karo kita pelanggan. Banjur kita bakal kurban pengalaman kabeh-babak technical ing basis-tanggung jawab-sistem siji. Marketing saka perspektif pelanggan, nerangake pancegahan ing pilihan produk lan menehi rembugan technical praktis, kabeh iki mesthekake yen pelanggan bisa nggawe pilihanipun paling wicaksana lan informed sesuai karo requirement engineering tartamtu. Sawise kerjasama bisnis ditetepake, pelanggan bakal langsung presented karo informasi technical rinci lan gambar. Padha bisa nyana kanggo seneng layanan specialized kita saka Manufaktur produk, pangiriman lan instalasi kanggo dhukungan technical lan pangopènan sak proses operasi.
Service sak Sade
Kita bakal Nggawe organisasi project khusus ing daya kabeh bab supaya pelanggan 'saka panggonan seko: pilihan model, perubahan saka rancangan asli, ujian lan disetujoni saka gambar technical, pilihan saka standar technique, sumber bahan baku, noto rencana produksi lan kontrol kualitas (kalebu poto-pengawasan, pengawasan Teknologi lan pengawasan specialized) ing produksi. Kabeh wis rampung strictly ing sesuai karo kontrak kita karo pelanggan, angger negara lan aturan perdagangan. Sistem manajemen efektif kita njamin layang saka produk ing wektu utawa ahead saka jadwal. Sak suwene proses Manufaktur, kita ngirim pelanggan informasi pas wektune minangka kanggo kemajuan produksi layang. Sadurunge layang, kita ngewangi pelanggan karo layanan, kayata nggawe persediaan, janji komisi kanggo pangiriman, etc.
Sawise-sale Service
Dipandu dening prinsip --- "Kejujuran, Sampurna, pas wektune, Langsung", kita nyoba kanggo tumindak marang kapercayan sing layanan sawise-sale apik iku wiwitaning Advertisement sukses. Supaya manawa bisa operate, njaga lan ngurus saka peralatan mlaku, kita ngirim kita ahli menyang situs instalasi lan nyedhiyani pasuryan-kanggo-pasuryan technical training. Sak aplikasi saka peralatan, kedhaftar manawa duwe reply langsung kita liwat layanan darurat Staff utawa technical support saka telpon utawa ing-line layanan. We ngunjungi pelanggan ajeg lan nyedhiyani spare parts luwih saka produk ing basis long-term. Kajaba iku, kita menehi pitulungan kanggo panganggo ujian taunan lan ngatasi masalah sak proses.

Tampilan Online Chat!