Kesempatan lan Krisis Berdampingan

Organisasi Kesehatan Dunia ngandika ing 2nd, Maret manawa meh sangang luwih akeh kasus sing dilaporake ing njaba China tinimbang ing njero.Data paling anyar nuduhake manawa luwih saka 11,000 kasus dilaporake saka 70 negara.

Ing antarane 1,518 kasus sing anyar dikonfirmasi, 883 saka Asia, 605 saka Eropa, lan 19 saka Amerika Utara.Oceania, Afrika lan Amerika Kidul saben-saben nglaporake 5 kasus anyar sajrone 24 jam kepungkur.

new01

Direktur Jenderal WHO ujar manawa wabah ing Korea Selatan, Italia, Iran lan Jepang saiki dadi prihatine agensi kasebut.Organisasi kanggo Kerjasama lan Pembangunan Ekonomi nyuda ramalan wutah global ing taun 2020 kanthi setengah titik persentase, dadi 2.4%, lan ujar manawa angka kasebut bisa mudhun nganti 1.5% yen virus kasebut tahan suwe lan nyebar.Sementara, Dana Moneter Internasional wis janji bakal siyap mbantu negara-negara anggota ngatasi tantangan sing ditimbulake dening COVID-19.

new02

Kedaden yen kita lagi makarya ing pabrik anyar ing 2nd, Maret.Pabrik iki minangka pabrik TVT sing dituku ing taun kepungkur.Saiki kita duwe rong merek, TJT & TVT.Senajan saiki kita kerja ing kantor sing asor, kita seneng lan ngarep-arep kanggo masa depan.Kita bakal miwiti renovasi bangunan kantor lan pabrik anyar sawise COVID-19 wis ana.Ing wektu iku, Kita bakal ngirim kabar kanggo ngundang pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi kita.

new03


Wektu kirim: Mar-11-2020
Obrolan Online WhatsApp!