Cakram Stainless Steel Double Flange Kupu Katup Tanpa Pin / DN50-DN2000

Stainless Steel Disc Double Flange Butterfly Valve Without Pin/ DN50-DN2000

Katrangan singkat:

Desain & Produsen: BS5155, BS EN593., lsp.
Pasuryan: BS5155, BS EN558, ISO5752
Pengeboran Flange Top: ISO5211
Tes & Inspeksi: API598, BS EN12266-1, DIN3230, BS5155
Pengeboran Flange: DIN2501, ANSI125/150, BS4504, BS 10D&E, JIS10K
Ukuran: DN50(2")-DN2000(80")
Tekanan Nominal: PN6/PN10/PN16
Suhu kerja: -45 ℃ - + 150 ℃
Medium sing cocog: Banyu seger, limbah, banyu segara, Udara, Minyak, Asam, Alkali, Uyah, lsp.


  • Pelabuhan:Tianjing
  • Wektu Pangiriman:Umume ing 15-35 dina
  • Syarat-syarat pembayaran:T/TL/C
  • Detail Produk

    Tag produk

    Panggonan Asal: Cina
    Jeneng merek: HRM
    Nomer Model: HRM-BFV-0020
    Sertifikasi: CE/ISO 9001
    Jumlah Pesanan Minimal: 10 PCS
    rega: $24+
    Rincian kemasan: Kasus plywood
    Wektu Pangiriman: Umume ing 15-45 dina
    Syarat-syarat pembayaran: T / T utawa L / C
    Kapabilitas sumber: 1000pcs(DN1400-DN2000)-120000pcs(DN50-DN1200)/Taun

    katrangan:
    Desain & Produsen: BS5155, BS EN593., lsp.
    Pasuryan: BS5155, BS EN558, ISO5752
    Pengeboran Flange Top: ISO5211
    Tes & Inspeksi: API598, BS EN12266-1, DIN3230, BS5155
    Pengeboran Flange: DIN2501, ANSI125/150, BS4504, BS 10D&E, JIS10K
    Ukuran: DN50(2")-DN2000(80")
    Tekanan Nominal: PN6/PN10/PN16
    Suhu kerja: -45 ℃ -- + 150 ℃
    Medium sing cocog: Banyu seger, limbah, banyu segara, Udara, Minyak, Asam, Alkali, Uyah, lsp.

    Aplikasi:
    Sumber banyu
    Perawatan Limbah
    Dagang Bangunan
    Industri Daya
    Petroleum & Kimia
    Industri Metalurgi

    Spesifikasi: 
    Tabel 1: Jeneng Bagean & Materi'pilihan

    Jeneng Part Pilihan Material
    1 2 3 4 5 6 7
    awak DI WCB SS Duplex SS Al-Bronze
    Disk DI + Dicet SS Duplex SS Al-Bronze
    Kursi Karet & PTFE (Rincian ing Tabel 3)
    Batang 45# SS Duplex SS Monel
    Standar Rincian Bahan ing tabel ing ngisor iki (Tabel 2)

    Tabel 2: Standar Rincian Materi

    Kode Bahan ASTM DIN EN
    1 DI ASTM A536 65-45-12 GGG40 BS EN-GJS-400
    2 WCB ASTM A216 WCB GS-C25 BS EN10213-2 1.0619
    3 SS ASTM A276 410/431/304/316
    ASTM A351 CF8/CF8M/CF3M
    1.4006/1.4057/1.4301/1.4401
    1.4308/1.4408/1.4404
    BS970 410 S21/
    431 S29/304 S15/316 S16
    BS EN10213-4 1.4308/1.4408
    /1.4404
    4 Duplex SS S32750 W-Nr1.4410 2507
    5 Al-Bronze ASTM B148 C95400/
    C95500/C95800
    CuAl10Ni BS 1400 AB2
    6 Monel K400/500 N04400/N05500 W.Nr.2.4360 NiCu30Fe /-

    Tabel 3: Rincian Bahan Jok Karet

    Bahan Sedheng ditrapake Fitur Suhu sing ditrapake (℃)
    Karet alam (X1) Banyu segara, banyu segara,
    Garam, basa kuwat,
    Dasar lemah, Pangan
    Elastisitas dhuwur -20 ~ + 85 ℃
    Hypalon (X2) Banyu seger, banyu segara, basa kuwat, basa lemah, asam lemah, alkohol Tahan oksidasi -30 ~ + 120 ℃
    Wektu cendhak +140 ℃
    EPDM(X3) Banyu seger, banyu segara, uyah, uap Tahan tuwa -25 ~ + 110 ℃
    Wektu cendhak +120 ℃
    Neoprene (X4) Banyu seger, banyu segara, uyah, basa kuwat, basa lemah, asam lemah Tahan cahya, tahan tuwa -25 ~ + 110 ℃
    Wektu cendhak +120 ℃
    NBR(X5) Banyu seger, uyah, basa kuwat, gas alam, lenga tahan lenga -20 ~ + 100 ℃
    Wektu cendhak +110 ℃
    FKM(X7) Banyu segara, banyu segara,
    Garam, basa lemah,
    Asam lemah, Gas alam, Minyak, Pangan.
    Tahan suhu dhuwur, tahan korosi -20 ~ + 150 ℃
    Wektu cendhak +180 ℃
    PTFE
    (Mung cocok kanggo
    DN50-DN200)
    Banyu segara, banyu segara,
    Garam, basa lemah,
    Asam lemah, Gas alam, Minyak, Pangan.
    Tahan suhu dhuwur, tahan korosi -10 ~ + 180 ℃

    Tabel 4: Jinis Operasi

    Jinis nyopir
    Tuas
    DN50-DN200
    Gear Box
    DN50-DN2000
    Pneumatik
    DN50-DN2000
    Listrik
    DN50-DN2000

    Cathetan: 

    * Umume DN50-DN200 kanthi operasi tuas, Luwih saka DN200 bakal nganggo Gear Box.
    * Kabeh ukuran bisa nganggo kothak gear utawa operator listrik utawa pneumatik miturut syarat klien.

    Warna lukisan:werna RAL utawa Others minangka syarat 
    Warna Lukisan Umum ing Saham:
    RAL5015/5017/5005/5010/2004, lsp.
    Ireng / Ijo / Abang / Ijo peteng / Abu-abu

    Tag: Cakram stainless steel Double flange Butterfly Valve, DobelFlange Butterfly Valve Kab, Pin-Kurang pindhoFlange Butterfly Valve Kab


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Obrolan Online WhatsApp!