Pausahaan didirikan dina 1998 sarta kami diwangun hiji workroom jeung karya anyar kantor di 2008. parusahaan kami geus mangrupa ibukota kadaptar ti RMB50.00 juta, éta nyertakeun 16860,00 méter pasagi, ayeuna eta ngalegaan ka 118000,00 méter pasagi liwat 15 taun usaha. Aya 136 pagawé, 17 of saha nahan kualifikasi senior na panengah profésional. Di sagigireun kami prosés 59 susunan pakakas machining badag tur sedeng rupa sakumaha ogé 10 sét inspeksi jeung alat nguji diwanohkeun ti luar nagari. Dijual taunan hits RMB85.7 juta. TJT valves nu katampa ogé ku konsumén.

Taros Kami Read More

Artikel produk

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!