WCB Lug Kukupu klep kalawan aci bulistir / DN40-DN1200

WCB Lug Butterfly Valve with Bare Shaft/DN40-DN1200

Katerangan pondok:

Desain & Produsén: API609, MSS SP-67, BS5155, jsb.
Nyanghareupan: API609, MSS SP-67, BS5155, BS EN558, ISO5752
Pangeboran Flange Top: ISO5211
Test & Inspecting: API598, BS EN12266-1, DIN3230, BS5155
Pangeboran Flange: DIN2501, ANSI125/150, AS2129, BS4504, BS 10D&E, JIS10K
Ukuran: DN40(1.5")-DN1200(48")
Tekanan nominal: PN10/PN16
Suhu gawé: -45 ℃ - + 150 ℃
Médium anu cocog: Cai Tawar, Kotoran, Cai Laut, Udara, Minyak, Asam, Alkali, Uyah, jsb.


  • Palabuhan:Tianjing
  • Waktos pangiriman:Umumna dina 15-35 poé
  • Sarat Pembayaran:T/TL/C
  • Rincian produk

    Tag produk

    Tempat Asal: Cina
    Ngaran Brand: HRM
    Jumlah modél: HRM-BFV-0014
    Sertifikasi: CE / ISO9001
    Jumlah Pesanan Minimum: 10 PCS
    harga: $10+
    Rincian bungkusan: Kasus triplek
    Waktos pangiriman: Umumna dina 15-35 poé
    Sarat Pembayaran: T / T atanapi L / C
    Kamampuhan suplai: 1200pcs (DN1400-DN2600) -120000pcs (DN40-DN1200) / Taun

    Katerangan:
    Desain & Produsén: API609, MSS SP-67, BS5155, jsb.
    Nyanghareupan: API609, MSS SP-67, BS5155, BS EN558, ISO5752
    Pangeboran Flange Top: ISO5211
    Test & Inspecting: API598, BS EN12266-1, DIN3230, BS5155
    Pangeboran Flange: DIN2501, ANSI125/150, AS2129, BS4504, BS 10D&E, JIS10K
    Ukuran: DN40(1.5")-DN1200(48")
    Tekanan nominal: PN10/PN16
    Suhu gawé: -45 ℃ - + 150 ℃
    Médium anu cocog: Cai Tawar, Kotoran, Cai Laut, Udara, Minyak, Asam, Alkali, Uyah, jsb.

    Aplikasi:
    Pasokan Cai
    Pangolahan limbah
    Dagang Gedong
    Industri kakuatan
    Minyak bumi & Kimia
    Industri Metalurgi

    spésifikasi:
     
    Tabel 1: Ngaran Bagian & Bahan
    'Pilihan

    Ngaran Bagian Pilihan Bahan
    1 2 3 4 5 6 7
    Awak CI DI WCB SS Duplex SS Al-Perunggu
    Disk DI + Dicét SS Duplex SS Al-Perunggu
    Korsi Karét & PTFE (Diwincik dina Tabél 3)
    Batang 45# SS Duplex SS Monel
    Standar lengkep Bahan dina tabél ieu di handap (Tabel 2)

    Tabél 2: Standar lengkep Bahan

    Kodeu Bahan ASTM DIN EN
    1 CI ASTM A126 CLB GG25 BS EN-GJL-250
    2 DI ASTM A536 65-45-12 GGG40 BS EN-GJS-400
    3 WCB ASTM A216 WCB GS-C25 BS EN10213-2 1.0619
    4 SS ASTM A276 410/431/304/316
    ASTM A351 CF8 / CF8M / CF3M
    1.4006/1.4057/1.4301/1.4401
    1.4308 / 1.4408 / 1.4404
    BS970 410 S21/
    431 S29/304 S15/316 S16
    BS EN10213-4 1.4308/1.4408
    /1.4404
    5 Duplex SS S32750 W-Nr1.4410 2507
    6 Al-Perunggu ASTM B148 C95400/
    C95500 / C95800
    CuAl10Ni BS 1400 AB2
    7 Monel K400/500 N04400 / N05500 W.Nr.2.4360 NiCu30Fe /-

    meja 3: Bahan lengkep tina korsi karét

    Bahan Medium lumaku Fitur Temp lumaku (℃)
    Karét alam (X1) Cai tawar, cai laut,
    Uyah, basa kuat,
    Dasar lemah, Dahareun
    Élastisitas luhur -20 ~ + 85 ℃
    Hipalon (X2) Cai tawar, cai laut, basa kuat, basa lemah, asam lemah, alkohol Tahan oksidasi -30 ~ + 120 ℃
    waktos pondok + 140 ℃
    EPDM(X3) Cai tawar, cai laut, uyah, uap Tahan sepuh -25 ~ + 110 ℃
    waktos pondok + 120 ℃
    Neoprene (X4) Cai tawar, cai laut, uyah, basa kuat, basa lemah, asam lemah Lampu-buktina, Aging tahan -25 ~ + 110 ℃
    waktos pondok + 120 ℃
    NBR(X5) Cai tawar, Uyah, Basa Kuat, Gas alam, Minyak Tahan minyak -20 ~ + 100 ℃
    waktos pondok + 110 ℃
    FKM(X7) Cai tawar, cai laut,
    Uyah, basa lemah,
    Asam lemah, Gas alam, Minyak, Pangan.
    Tahan suhu luhur, tahan korosi -20 ~ + 150 ℃
    waktos pondok + 180 ℃
    PTFE Cai tawar, cai laut,
    Uyah, basa lemah,
    Asam lemah, Gas alam, Minyak, Pangan.
    Tahan suhu luhur, tahan korosi -10 ~ + 180 ℃

    Méja 4: Jinis Operasi

    Jenis nyetir
    Ngungkit
    DN40-DN200
    Gear Box
    DN40-DN1200
    Pneumatik
    DN40-DN1200
    Listrik
    DN40-DN1200

    Catetan: 
    * Umumna DN40-DN200 kalayan operasi uas, Langkung ti DN200 bakal nganggo Gear Box.
    * Sadaya ukuran tiasa nganggo kotak gear atanapi operator listrik atanapi pneumatik numutkeun sarat klien.

    Warna lukisan:Warna RAL atanapi Batur salaku sarat anjeun 
    Warna Lukisan Umum dina Saham:
    RAL5015/5017/5005/5010/2004, jsb.
    Hideung / Héjo / Beureum / Héjo poék / kulawu

    Tag:WCB Lug Butterfly Valve sareng aci bulistir / DN40-DN1200, WCB Body Butterfly Valve, Bare Shaft Lug Butterfly Valve


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Chat Online WhatsApp!