WCB Lug Kukupu klep kalawan Lumar aci / DN40-DN1200

WCB Lug Kukupu klep kalawan Lumar aci / DN40-DN1200

Pondok Description:

Desain & Produsén: API609, MSS SP-67, BS5155, jsb
rupa pikeun nyanghareupan: API609, MSS SP-67, BS5155, BS EN558, ISO5752
Top Flange pangeboran: ISO5211
Test & Inspecting: API598, BS EN12266-1, DIN3230, BS5155
Flange pangeboran: DIN2501, ANSI125 / 150, AS2129, BS4504, BS 10D & E, JIS10K
Ukuran: DN40 (1,5 ") - DN1200 (48")
nominal tekenan: PN10 / PN16
Gawe bareng Suhu: -45 ℃ - + 150 ℃
Mediums Cocog: seger cai, kokotor, Laut cai, Air, minyak, asam, Alkalis, Uyah, jsb.


  • Port: Tianjing
  • Pangiriman Time: Umumna dina 15-35 poé
  • Sarat pembayaran: T / TL / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tempat Asal: Cina
    Ngaran brand: TJT
    Jumlah modél: TJT-BFV-0014
    sertifikasi: CE / ISO9001
    Kuantitas Orde minimum: 10PCS
    harga: $ 10 +
    Rincian bungkusan: bisi lapis
    Waktos pangiriman: Umumna dina 15-35 poé
    Sarat pembayaran: T / T Atawa L / C
    Suplai Kamampuhan: 1200pcs (DN1400-DN2600) -120000pcs (DN40-DN1200) / Taun

    pedaran:
    Desain & Produsén: API609, MSS SP-67, BS5155, jsb
    rupa pikeun nyanghareupan: API609, MSS SP-67, BS5155, BS EN558, ISO5752
    Top Flange pangeboran: ISO5211
    Test & Inspecting: API598, BS EN12266-1, DIN3230, BS5155
    Flange pangeboran: DIN2501, ANSI125 / 150, AS2129, BS4504, BS 10D & E, JIS10K
    Ukuran: DN40 (1,5 ") - DN1200 (48")
    tekenan nominal: PN10 / PN16
    Working Temperature:-45℃--+150℃
    Mediums cocok: cai seger, kokotor, cai Sea, Air, minyak, asam, Alkalis, Uyah, jsb.

    aplikasi:
    Cai Supply 
    kokotor Treatment
    Gedong trades
    Power Industri
    Perminyakan & Kimia
    Industri Metallurgy

    Spesifikasi:
     
    Table 1:  Part Name & Materials
    '  pilihan

    bagian Ngaran Bahan 'pilihan
    1 2 3 4 5 6 7
    awak CI DI WCB SS duplex SS Al-Perunggu -
    disc - DI + dicét - SS duplex SS Al-Perunggu -
    kalinggihan Karét & PTFE (diwincik dina Table 3)
    gagang 45 # SS duplex SS Monel - - -
    Standar lengkep The Bahan di handap tabél (Table 2)

    Méja 2: Standar detil rupa The Bahan

    kode bahan ASTM DIN en
    1 CI ASTM A126 CLB GG25 BS en-GJL-250
    2 DI ASTM A536 65-45-12 GGG40 BS en-GJS-400
    3 WCB ASTM A216 WCB GS-C25 BS EN10213-2 1,0619
    4 SS ASTM A276 410/431/304/316 
    ASTM A351 CF8 / CF8M / CF3M
    1.4006 / 1.4057 / 1.4301 / 1.4401
    1.4308 / 1.4408 / 1.4404
    BS970 410 S21 / 
    431 S29 / 304 S15 / 316 S16 
    BS EN10213-4 1.4308 / 1.4408
    /1.4404
    5 duplex SS S32750 W-Nr1.4410 2507
    6 Al-Perunggu ASTM B148 C95400 / 
    C95500 / C95800
    CuAl10Ni BS 1400 AB2
    7 Monel K400 / 500   N04400 / N05500 W.Nr.2.4360 NiCu30Fe / -

    Méja 3: detil Bahan tina karét Seat

    material lumaku Medium hal nu husus Temp lumaku (℃)
    karét Pengetahuan Alam (X1) Cai tawar, Laut cai, 
    Salt, basa kuat, 
    basa lemah, Dahareun
    élastisitas tinggi -20 ~ + 85 ℃
    Hypalon (X2) cai tawar, cai Sea, basa kuat, basa lemah, asam Lemah, Alkohol oksidasi tahan -30 ~ + 120 ℃ 
    waktos Short + 140 ℃
    EPDM (x3) cai tawar, Laut cai, Salt, uap sepuh tahan -25 ~ + 110 ℃ 
    waktos Short + 120 ℃
    Neoprene (X4) cai tawar, Laut cai, Salt, basa kuat, basa lemah, asam Lemah Lampu-buktina, tahan sepuh -25 ~ + 110 ℃ 
    waktos Short + 120 ℃
    NBR (X5) cai tawar, Salt, basa kuat, gas Pengetahuan Alam, Minyak minyak tahan -20 ~ + 100 ℃ 
    waktos Short + 110 ℃
    FKM (X7) Cai tawar, Laut cai, 
    Salt, base Lemah, 
    asam lemah, gas Pengetahuan Alam, Minyak, Dahareun.
    suhu luhur tahan, korosi tahan -20 ~ + 150 ℃ 
    waktos Short + 180 ℃
    PTFE Cai tawar, Laut cai, 
    Salt, base Lemah, 
    asam lemah, gas Pengetahuan Alam, Minyak, Dahareun.
    suhu luhur tahan, korosi tahan -10 ~ + 180 ℃

    Méja 4: Jenis Operasi

    nyetir Tipe
    Lever 
    DN40-DN200
    Gear Box 
    DN40-DN1200
    Pneumatic 
    DN40-DN1200
    Listrik 
    DN40-DN1200

    Catetan: 
    * Umumna DN40-DN200 kalayan operasi uas, Leuwih ti DN200 bakal mibanda Gear Box. 
    * Sadaya ukuran tiasa kalawan kotak gear atawa operator listrik atawa pneumatic nurutkeun sarat anu klien '.

    Warna Lukisan:  warna RAL atawa Batur sakumaha sasuai ka nu Anjeun  
    Umum Lukisan warna dina saham: 
    RAL5015 / 5017/5005/5010/2004, jsb. 
    Hideung / Héjo / Beureum / Dark Héjo / Gray

    Tag:  WCB Lug Kukupu klep kalawan aci bulistir / DN40-DN1200, WCB Awak Kukupu klep, Lumar aci Lug Kukupu klep


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!